Een fenomeen!

Raymon Hermans wordt op 18 maart 1994 geboren in Roosendaal en in zijn jeugd staat er maar één ding centraal, muziek.

Al snel was het duidelijk: RAYMON HERMANS is een geboren artiest.In 2010 kreeg Raymon de kans om zich te laten horen aan Nederland met zijn debuutsingle. Door het succes van deze single kreeg hij aandacht bij diverse TV- en Radiozenders en er kwamen optredens.


Inmiddels is de 24-jarige Raymon zich gaan focussen op het schrijven van zijn eigen tracks en het produceren samen met vaste producer Harald Queens. Dit resulteerde in 2015 tot de single HYPNOSE waarmee hij een nieuw geluid van zich liet horen.

2015 is een fantastisch jaar voor hem! Met de releases van HYPNOSE en M’N FAVORIET scoort hij dan ook twee hit-singles in het land waarmee RAYMON HERMANS definitief doorbreekt.


De singletracks van Raymon worden stuk voor stuk succesverhalen. Zo scoren FENOMEEN, NU OF NOOIT EN AL LAAT in de hitlijsten.

In oktober 2017 verschijnt het langverwachte debuutalbum M’N FAVORIET met daarop 9 tracks.


In 2018 vervolgt RAYMON HERMANS zijn succeskoers welke ingezet is met eerdere singles. Met een BUMA NL nominatie voor GROOTSTE TALENT op zak en een drukke agenda bouwt hij verder aan zijn carrière.


Inmiddels heeft RAYMON HERMANS zo’n 250 boekingen per jaar door heel Nederland en zelfs buitenland en wordt zijn bekendheid steeds groter. Van festival tot kroeg, van feesttent tot voetbalkantine, zijn singles M'N FAVORIET, NU OF NOOIT, HYPNOSE & FENOMEEN, GEVALLEN worden bij iedere show volop meegezongen!


Dat is ook de reden dat we trots zijn dat hij ook voor het eerst het Paaspoppodium mag beklimmen!

KOOP NU TICKETS!

Laatste kaarten zaterdag Mon 30 March 2015

Heb jij nog steeds geen kaarten besteld? Ook de laatste kaarten voor de Paaspopzaterdag beginnen aardig op te raken. Mis dit niet en bestel vandaag nog jouw kaarten voor een geweldig Paaspop! 

Koop nu Tickets!

€ 25,-

Raymon Hermans video's
Raymon Hermans foto's
Programma
Wij danken de volgende topsponsoren: