Live staat the Overslept als een huis!

The Overslept is een Nederlandse pop rock band uit mediahoofdstad Hilversum, bestaande uit jeugdvrienden Sem Jonkhout (zang), Tommy van der Leer (bas), Daniël van den Brink (drums) en Délano Ladurner (gitaar).


Het viertal – allen destijds actief in de alternatieve skate scene – besluit in 2014 hun krachten te bundelen met het voornemen old school pop punk nieuw leven in de blazen door het genre te combineren met elementen uit de 80’s en hedendaagse rockmuziek. Het resultaat is frisse popmuziek met een stevige lading. Live staat The Overslept als een huis, met tonnen energie en een stoere uitstraling, terwijl het repertoire tegelijkertijd een pop-minded publiek aanspreekt.


Het komende jaar wordt gezien als hun doorbraak. Met een clubtour langs alle grote clubs van Nederland en aangekondigde shows op Pinkpop en Graspop moeten ze het dit jaar helemaal gaan maken. Eén van de mooie festivals die ze aan doen dit jaar, Paaspop Den Hout. Bij ons mogen ze de Paaspopzondag komen openen!

KOOP NU TICKETS!

Laatste kaarten zaterdag Mon 30 March 2015

Heb jij nog steeds geen kaarten besteld? Ook de laatste kaarten voor de Paaspopzaterdag beginnen aardig op te raken. Mis dit niet en bestel vandaag nog jouw kaarten voor een geweldig Paaspop! 

Koop nu Tickets!

03-12

The Overslept video's
The Overslept foto's
Programma

Het programma voor

Paaspop Den Hout 2019

volgt op korte termijn

Wij danken de volgende topsponsoren: